0314.254.463 / 0771.402.255
skip to Main Content

Despre noi

Editura VIDIA și echipa de cercetare AimGroup activează în domeniul sănătății, terapiilor complementare, spiritualității și parapsihologiei. Dezvoltăm soluții holistice pentru generarea de salturi calitative în evoluția personală, amplificarea potențialului mental și atingerea stării ideale de sănătate pe toate nivelurile ființei umane.

Editura VIDIA se remarcă prin unicitatea colecției de cărți în domeniul NLP (Programare Neurolingvistică) și notorietatea la nivel internațional a autorilor selectați. Titlurile din această colecție alcătuiesc bibliografia de referință pentru orice trainer de NLP.

Cărți precum „Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” și „Atinge măiestria în leadership” ne propulsează pe primul loc în topul celor mai bune cărți de spiritualitate și dezvoltare personală din lume. În același stil inconfundabil iese în față și colecția de cărți pentru terapii holistice – autorități în domeniu precum Samuel Hahnemann (părintele homeopatiei), Hulda Regehr Clark (cercetătoarea renumită pentru rezultatele sale de neegalat în vindecarea cancerului) și Theodore A. Baroody („Dieta alcalină”) pun la dispoziție metode non-invazive și eficiente pentru tratarea și vindecarea bolilor cunoscute și necunoscute.

Munca pe care o facem are la bază dorința noastră ca tu să ai acces la cele mai importante și practice resurse în domeniile care te ajută să te dezvolți armonios și să-ți atingi obiectivele.

Editura VIDIA este marcă înregistrată XPOSED MEDIA SRL

Back To Top
Comandă telefonic la 031 425 44 63