0314.254.463 / 0771.402.255
skip to Main Content

Bine ai venit!
Ne face plăcere să te avem ca partener în afacerea noastră!

Accesul în programul nostru este gratuit, este ușor să te înregistrezi și nu ai nevoie de cunoștințe tehnice. Acest sistem de afiliere reprezintă o metodă simplă prin care tu poți câștiga profituri suplimentare prin intermediul site-ului tău.
Cum? Generând vânzari pentru cărțile noastre, tu primești în schimb comisioane în funcție de sumele înregistrate.

Cum funcționează?
Fiecare afiliat este important pentru noi. Acordăm o atenție deosebită partenerilor noștri de afaceri și ne dorim să creăm o relație personală cu fiecare dintre ei. Știm că secretul unei colaborări reușite este încrederea reciprocă. De aceea, dacă îți dorești să intri în programul nostru de afiliere, scrie-ne un email la adresa contact@aimgroup.ro și noi te vom contacta în cel mai scurt timp, pentru a ne cunoaște mai bine în vederea unui parteneriat de succes.

Când intri în programul nostru de afiliere, tu îți poți genera linkuri la oricare produsele Aimgroup (pe care vrei să le promovezi mai departe) cu codul tău personal de afiliat.
Aceste linkuri pot fi folosite oriunde în site-ul tău, sub bannere, în articole, pe pagina ta de facebook sau în email-uri. Fiecare dintre ele vor fi urmărite, iar când cineva accesează de pe pagina ta unul dintre linkurile noastre, va fi înregistrat și i se va urmări întreaga activitate cu ajutorul programului nostru de afiliere. La fiecare vânzare efectuată de către un client, tu vei primi comision.

Ai acces la statistici și rapoarte în timp real
Când te loghezi în contul tău de afiliat, îți poți urmări activitatea și performanțele în timp real.
Colegii noștri te pot îndruma cu mult mai multe detalii în momentul în care vei lua legătura cu noi și îți vom genera contul de afiliat.

 

Zona de afiliati este disponibila doar afiliatilor inregistrati

Intra in Cont

Parola Pierduta?

 

Back To Top
Comandă telefonic la 031 425 44 63