0314.254.463 / 0771.402.255
skip to Main Content

Sunteti bineveniti la www.vidia.ro si va multumim pentru atentia pe care ne-o acordati! Pentru a putea vizita site-ul nostru trebuie sa stiti ca serviciile pe care le oferim prevad anumite conditii. Daca vizitati site-ul vidia.ro, folositi sau veti folosi serviciile furnizate de noi inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie.

 

BENEFICII

Oricine cumpara direct de pe site primeste 10% reducere.

Reducerea de 10% pentru orice carte comandata pe SITE este DEJA INCLUSA in pretul afisat!

 

CONFIDENTIALITATEA

EDITURA VIDIA  respecta confidentialitatea tuturor datelor introduse la efectuarea unei comenzi. NU incurajam SPAM-ul, NU vindem si NU facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Informatiile colectate nu vor fi divulgate catre terte parti, cu exceptia firmelor de curierat/Postei Romane si doar cu scopul îndeplinirii comenzii.

Informatiile personale pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor din magazinul virtual:

– procesarea comenzilor;pre
– oferirea de produse si/sau servicii;
– solutionarea cererilor, intrebarilor si/sau a reclamatiilor facute catre noi;
– realizarea studiilor de piata si marketing;
– inregistrarea informatiilor in vederea promovarii ofertelor speciale sau personalizate, reducerilor, promotiilor si a altor beneficii;
– trimiterea newsletter-ului cu informatii relevante din domeniul sanatatii, spiritualitatii, dezvoltarii personale si stiintelor de frontiera.
– ne obligam sa incetam comunicarile prin email catre dumneavoastra in maxim 3 zile din momentul în care ne-ati solicitat acest lucru.

 

DREPTURI DE AUTOR

Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea VIDIA si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Textele publicate pe acest site (la produse, blog, etc.) sunt protejate cu o licenta de tip Common Licence. Asta inseamna ca oricine le poate utiliza si reproduce cu conditia de a preciza sursa de unde le-a luat (site-ul www.vidia.ro).

 

ACCESUL IN WEBSITE

vidia.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.

Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris.

Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice VIDIA (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele VIDIA sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris.

Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a vidia.ro atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila VIDIA, partenerii sai sau produsele incluse in magazin.

 

CONTUL DUMNEAVOASTRA

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului Dumneavoastra si de restrictionarea accesului la calculatorul Dumneavoastra si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola Dumneavoastra. Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate si de copii, dar vanzarea poate fi facuta numai catre un adult.

VIDIA isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului Dumneavoastra personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

 

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICARI DIVERSE

Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atat timp cat continutul lor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, atentind la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuala sau aducind injurii unui tert. De asemenea, nu trebuie sa constituie sau sa contina virusi, campanii politice sau orice forma de spam. VIDIA isi rezerva dreptul (dar nu se obliga) sa elimine sau sa modifice un asemenea tip de continut.

 

DESCRIEREA PRODUSELOR

Echipa VIDIA incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, VIDIA nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, singura posibilitate de remediere a situatiei este de returnare a produsului nefolosit. Pentru mai multe detalii verificati si pagina care contine conditiile de returnare in link-ul Expediere si retururi.

 

DEFINIREA GARANTIILOR OFERITE SI LIMITAREA

Produsele noastre au o garantie uzuala de 12 luni, in conformitate cu legile comerciale din Romania.

Conditii de livrare

EXPEDIEREA PRODUSELOR

Editura VIDIA poate expedia comanda dumneavoastra la orice adresa din Romania.

TERMENUL DE LIVRARE

Compania noastra estimeaza pentru Dumneavoastra data expedierii si termenul de livrare in functie de disponibilitatea produselor comandate si a optiunii de transport alese. Odata ce ati lansat comanda veti putea vedea atat data expedierii cat si termenul de livrare estimate de noi in email-ul de confirmare precum si in sumarul comenzii din contul Dumneavoastra.

Prin DPD (peste tot in tara): 1-2 zile de la data finalizarii comenzii. Orice alta intarziere sau indisponibilitate a produsului comandat in aceasta perioada va fi anuntata prin email. Trebuie sa aveti in vedere ca daca localitatea catre care vreti livrarea nu figureaza in lista localitatilor in care DPD are centre, costurile cresc foarte mult in functie de numarul de kilometri distanta fata de un centru DPD, acest lucru nu poate aparea pe proforma care va este emisa automat atunci cand efectuati o comanda. Pentru a verifica lista localitatilor cu livrare Fan Courier fara costuri pentru kilometri suplimentariclick aici.

 

CALCULAREA COSTURILOR DE TRANSPORT

Costurile de transport depind de metodele si optiunile pentru expediere si transport pe care le alegeti. Pentru transportul produselor sale, Editura VIDIA foloseste DPD Curier sau serviciile Postei Romane – regim normal.

 

MODALITATI DE PLATA

Modalitatea de plata se alege din formularul de comanda si poate fi facuta cu card, ramburs sau cu ordin de plata*

(*cu card si prin ordin de plata cheltuielile de transport sunt mai mici)

Va rugam sa tineti cont ca, pentru multe dintre produsele livrate de noi, taxele de transport sunt calculate in functie de greutatea, gabaritul si dimensiunea pachetului.

De asemenea va rugam, tinand cont de valoarea coletului, sa optati pentru trimiterea produselor prin curier. In felul acesta produsele va vor fi livrate direct acasa, sunteti sunat in cazul in care nu sunteti gasit, iar produsele sunt manevrate cu mai multa grija.

 

POLITICA DE PRET

Pretul final platit de Dumneavoastra este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente.

Deoarece aproape toate reperele necesare in productia aparatelor sunt importante pretul final al produselor este calculat in EURO la cursul BNR din ziua cand se factureaza.

Pe site sunt afisate preturile in lei la un curs luat automat de pe site-ul BNR. Din acest motiv, este posibil sa exista mici diferente intre suma afisata in proforma emisa si factura efectuata in contabilitate. Asadar, preturile produselor AIM Group se calculeaza in functie de cursul EURO al BNR din ziua cand se efectueaza factura fiscala.

 

POLITICA DE RETUR

Va rugam sa verificati coletul atunci cand il primiti de la Posta Romana sau curier. Aceasta nu trebuie sa fie deteriorat, desfacut si cu semne vizibile de lovire.

In cazul in care constantati ca a fost deteriorat, desfacut si cu semne vizibile de lovire la transportul coletului, refuzati receptionarea lui si sunati-ne pentru a solutiona problema.

Aparatele noastre sunt atent testate si verificate, iar atunci cand le livram sunt in perfecta stare de functionare.

Garantia acordata este de 1 an, iar daca apar probleme pe perioada garantiei sau dupa trebuie sa trimiteti produsul la sediul nostru. Pentru asta ne puteti contacta telefonic, numerele fiind afisate in rubrica CONTACT.

 

SOLUTIONAREA LITIGIILOR

Conducerea VIDIA va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre aceasta si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

 

POLITICILE VIDIA, MODIFICARI

Va rugam sa revedeti si celelalte politici ale VIDIA, precum politica de preturi sau politica de retururi, politici care, de asemenea, conditioneaza vizita Dumneavoastra la vidia.ro. Ne rezervam dreptul de a face in orice moment modificari in magazin, la politicile firmei (indiferent care sunt acestea) precum si in aceste conditii de vizitare si utilizare ale magazinului vidia.ro.

Back To Top
Comandă telefonic la 031 425 44 63